Primair onderwijs | VR Workshops

Workshops

 

VR Workshop – 360 graden film maken

Virtual reality is inmiddels geen sciencefiction meer, maar realiteit. In deze workshop maken leerlingen een eigen 360 graden film. Hoe vertel je een verhaal als de camera alles om jou heen opneemt? Hoe kun je de aandacht van de kijker sturen? Vervolgens worden alle gemaakte films met een VR-bril teruggekeken.

Geschikt voor groep 7 en 8.

VR Workshop – 3D game maken

In deze workshop programmeren leerlingen in tweetallen een eigen 3D game met behulp van CoSpaces Edu. Leer een 3D wereld ontwerpen en maak deze interactief, zodat je hierna met een VR-bril op je eigen game kunt spelen.

Geschikt voor groep 7 en 8.


Locatie

De VR Workshops vinden plaats in de Winkel van Sinkel, het festivalhart van het Nederlands Film Festival. Adres: Oudegracht 158 in Utrecht.

Contact

Vragen? Wensen? Of een programma op maat? Mail ons via [email protected] of bel naar 030-2303800.

Algemene voorwaarden

Tot 15 juli kunnen filmvertoningen en workshops kosteloos worden geannuleerd. Wijzigingen in het leerlingenaantal of aantal begeleiders kunnen nog tot en met woensdag 4 september doorgegeven worden, neem hiervoor contact op met [email protected]. Na 4 september brengen wij uw inschrijving in rekening.

Het Nederlands Film Festival behoudt te allen tijde het recht data en/of filmvoorstellingen te wijzigen. Het festival stelt zich niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen.​