HBO en WO

Voor HBO en WO opleidingen en studieverenigingen biedt het educatieprogramma van het Nederlands Film Festival diverse mogelijkheden. Zo kunnen er via de afdeling educatie voorafgaand aan de publieksverkoop al kaarten voor het film- en Professionals Programma worden gereserveerd. Hiernaast bieden we programma’s op maat en denken we graag mee over een geschikt programma, passend bij de opleiding en studenten.

Waarom naar het Nederlands Film Festival?
  • In het brede aanbod van bijzondere films en tal van speciale educatieve programma’s is voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld: masterclasses, seminars, exposities en interviews met interessante gasten.
  • Studenten worden aangemoedigd kritisch naar beeld te kijken. Vaak zijn cast en / of crew aanwezig bij de filmvertoningen om na afloop vragen van studenten te beantwoorden.
  • Het NFF is dé ontmoetingsplek voor Nederlandse filmmakers en de industrie. Studenten krijgen de gelegenheid een waardevol netwerk op te bouwen.

Reserveer nu tickets

 

Groepsreserveringen

Opleidingen en studieverenigingen kunnen contact opnemen met NFF Educatie voor meer informatie over het festival- en Professionals Programma, groepsreserveringen, studentenkorting en programma’s op maat.

Nieuw! De Talentpas

Niets missen? Studenten en net afgestudeerden kunnen de gehele festivalweek gebruik maken van de Talentpas. Voor €100,- kunnen studenten tickets reserveren voor meer dan 250 reguliere filmvertoningen, evenementen zoals de Blikverruimers-avonden, het Forum van de Regisseurs, én de bijeenkomsten van het NFF Professionals Programma. Let op: voor de bijeenkomsten van het NFF Professionals Programma zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Talentpas: info en bestellen


Programmatips voor studenten op #NFF2018

 

NFF Professionals Programma

Het NFF Professionals Programma vond plaats van vrijdag 28 september tot en met maandag 1 oktober 2018. Het vierdaagse programma bevatte onder andere een Conferentiedag, masterclasses en seminars.

NFF Festivalprogramma

Beleef meer dan 480 events op het NFF, waaronder vertoningen in samenwerking met International Literature Festival Utrecht in aanwezigheid van speciale gasten, een programma met de meest spraak- en smaakmakende films van dit jaar mét de makers erbij tijdens de VICE NIGHT, de masterclass van Martin Koolhoven i.s.m. de VPRO, coproducties tot stand gekomen met een grote bijdrage van Nederlandse professionals TegnapHoliday en Engel & voor liefhebbers van films én katten CineMeow.

Bekijk hier het blokkenschema van NFF 2018

De Interactive expo

Tien kanshebbers op het Gouden Kalf voor Beste Interactive (o.a. games, virtual reality en multimediale producties) zijn tijdens het Nederlands Film Festival te bewonderen én te beleven. Bezoek met de klas de expo en wordt rondgeleid op de twee verschillende locaties. Ontdek nieuwe manieren van verhalen vertellen, ervaar de impact van technologie en beleef de beste interactive projecten: kijk, dans, game, scroll & beleef.

Een NFF programma op maat

Een programma op maat? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan een vertoning met een Q&A achteraf. Of een gezamenlijk bezoek aan de NFF Interactive tentoonstelling waar studenten kennis maken met de meest innovatieve vormen van film. Neem voor advies op maat of een mogelijke samenwerking contact op via onderstaande contactgegevens.


Contact en reserveren

Ninelotte Dijk – Medewerker Educatie
[email protected]
030 – 2303800