NFF Drierittenkaart

Met de NFF Drierittenkaart ben je verzekerd van een drie films en/of evenementen op het NFF! Met de Drierittenkaart bezoek je drie films of andere NFF evenementen voor een vaste prijs van €27,50. Deze films en/of evenementen mogen op dezelfde dag plaatsvinden, maar mogen ook verspreid zijn over het festival.

 • Reserveer drie NFF tickets voor een vaste prijs van €27,50 per dag (i.p.v. €33).
 • Vóór de reguliere kaartverkoop (2 september) tickets reserveren: vanaf 29 augustus.
 • Voor publiekspremières geldt een toeslag van €3,- voor een ticket inclusief drankje.

Koop hier je NFF Drierittenkaart

Hoe werkt de pas?
 1. Schaf hierboven de Drierittenkaart aan via de webshop.
 2. Je ontvangt de Drierittenkaart als e-ticket (pdf) in je mail.
 3. Bij het bestellen van tickets in de webshop verschijnt een €0 tarief, na bestelling wordt het ticket op je kaart geladen.
 4. De Drierittenkaart wordt vanaf je smartphone of als geprint e-ticket gescand bij de entree van de zalen. Langs de kassa gaan is dus niet meer nodig. 
 5. Heb je nog niet nog niet alle drie de tickets van tevoren besteld? Tijdens het festival kun je aan de kassa ook nog tickets op je kaart laden, maar op=op.
Voorwaarden
 • De Drierittenkaart geeft niet automatisch toegang tot een zaal. Je zult altijd een gratis ticket moeten bestellen voor een film, evenement of bijeenkomst om toegelaten te worden.
 • De Drierittenkaart is strikt persoonlijk, de bestelde vrijkaarten zijn alleen geldig voor de kaarthouder. Er kan op de pas per evenement maar één ticket besteld worden.
 • Je kunt per account maar één Drierittenkaart per dag aanschaffen. Als je met twee personen naar dezelfde film, evenement of bijeenkomst wilt heb je dus twee accounts nodig.