Hiep hoi! Het Nederlands Film Festival is jarig. We blikken terug op veertig jaar Nederlandse films op het NFF. En hoe: dit najaar komt het NFF naar je toe!

Het festival vindt dit jaar online plaats op filmfestival.nl én in meer dan 100 bioscopen en filmtheaters door heel Nederland. Zo is een bezoek aan het festival dichterbij dan ooit. Op je eigen scherm zodat je lekker vanaf de bank of vanuit bed kunt kijken, of op groot scherm bij jou in de buurt.


CJP-korting

Het speciale CJP-event CJP x NFF: The Future is Female kost €4,99 voor leden en €5,99 voor niet leden.

Bestel nu tickets

Verder krijg je tijdens het NFF met je CJP-pas 1 euro korting op online filmvertoningen en evenementen. Op de nieuwste films en masterclasses ontvang je 2 euro korting.


CJP x NFF: The Future is Female

Het CJP-event krijgt dit jaar een bijzondere invulling. We gaan voor het eerst online! Met films met vrouwen voor én achter de camera en soms zelfs beide (zoals het geval is bij Vlinders) schotelen we je een bijzondere filmavond voor: The Future is Female.

In het eerste uur zie je vier korte films van en over vrouwen: Tourist TrapIn de stilte van de nachtVlinders en Kutleven. Alle makers introduceren hun eigen film met een korte video.

In het tweede uur host Roufaida Aboutaleb – die je misschien kent van de podcast GRRRLS – een talkshow met de makers van Tourist Trap, In de Stilte van de nacht, Vlinders en Kutleven. Wil jij weten hoe het idee voor de film ontstaan is? Of waarom gekozen is voor een bepaald shot? Stel je vragen via de chat zodat Roufaida ze aan de makers kan voorleggen tijdens de Talkshow.

Zien we je op dinsdag 29 september om 20.30 uur?

 • Tourist Trap

  Wat een ontdekking: een paradijselijk eiland met ongerepte natuur en bijzondere tropische vogels. Maar het genot blijkt van korte duur als het eiland in een mum van tijd wel héél populair wordt.

  Lees meer
 • In de stilte van de nacht

  Tienerdochters doen hun verhaal. Over vaders die slaan, schelden en dreigen. Hoe accepteer je dat iemand die zo veel van je houdt tot zoveel huiselijk geweld in staat is?

  Lees meer
 • Vlinders

  Als twee kwetsbare vlinders bewegen Dewy en Rika zich door de nachten van Amsterdam. Ze dealen, hoereren en delen het geld als een team. Tot een heftig incident hun liefdevolle relatie op de proef stelt.

  Lees meer
 • Kutleven

  Als dertiger Madelief terugkomt van een wereldreis, treft ze haar kat dood aan tussen het kiepraam. Maar waarom ging ze eigenlijk op reis – en hoe nu verder?

  Lees meer