BoostNL

BoostNL is het samenwerkingsproject van het NFF en IFFR dat projecten in ontwikkeling en postproductie een op maat gemaakt programma biedt vanaf het NFF in september tot en met IFFR in januari.

Wanneer?

29 september t/m 1 oktober

Inschrijven

Inschrijvingen voor BoostNL zijn gesloten. De selectie van 2019 zal binnenkort worden bekendgemaakt.

Het doel is om Nederlandse projecten in ontwikkeling én internationale filmprojecten die al gepresenteerd zijn tijdens de co-productiemarkt bij CineMart en/of steun hebben ontvangen van IFFR’s Hubert Bals Fonds, intensiever te begeleiden en te presenteren aan mogelijke toekomstige partners.

Het programma richt zich op projecten die in een gevorderd stadium van ontwikkeling zijn, en klaar zijn voor presentatie op een co-productiemarkt, alsook films die bijna afgerond zijn en als work-in-progress kunnen deelnemen.

Door de krachten van de festivals te bundelen en aan te vullen met een op maat gemaakt programma van onder andere scriptconsultants en editingmentoren, individuele gesprekken met vooraanstaande filmprofessionals en aandacht voor festival-, sales- en marketingstrategieën, zorgt BoostNL voor een sterke industry exposure voor de geselecteerde projecten.

Tijdens het NFF ligt de nadruk voor de geselecteerde projecten op een op maat gemaakt Expert-programma. Nederlandse producenten kunnen tijdens het NFF al in gesprek met de geselecteerde internationale BoostNL projecten.

 


BoostNL Selectie 2018

Voor een overzicht van alle BoostNL projecten van de afgelopen edities:

Klik hier

BoostNL is co-founded by: