Het beste van BNNVARA

BNNVARA is mediapartner van het Nederlands Film Festival. Samen met het NFF organiseert de omroep op vrijdag 4 oktober ‘Het beste van BNNVARA’ in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Tijdens dit evenement worden vier films vertoond, waaronder een speciale voorpremière van de nieuwe komedie WAT IS DAN LIEFDE, de psychologische thriller INSTINCT en de voor de Gouden Kalf Competitie geselecteerde films SWIPE en MEVROUW FABER. Tussen de films door vinden interviews plaats met de makers en de cast van de films. De dag wordt gehost door Chris Zegers.

Datum: 4 oktober 2019
Tijd: 10:00 – 17:00 (aansluitend borrel)
Locatie: Kinepolis Jaarbeurs
Prijs: €28,50 (regulier) | €22,50 (BNNVARA-leden) | €22,50 (VARAgids)
Als je gebruik wilt maken van ledenvoordelen, waaronder korting op deze dag, meld je dan via deze link aan als lid van BNNVARA.

Bestel nu je tickets voor Het beste van BNNVARA

 • SWIPE (korte film)

  Een meisje ziet dat ze een match heeft met een eng uitziende man op een dating site, ondanks het feit dat zij hem eerder naar links heeft ‘geswiped’. Ze vermoedt dat de man gevaarlijk dichtbij is.

  Regie: Niels Bourgonje
  Scenario: Paul Bontenbal & Niels Bourgonje

 • WAT IS DAN LIEFDE

  De echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Dan ontmoet ze Gijs, de verpersoonlijking van alles wat ze verafschuwt.

  Regie: Aniëlle Webster
  Scenario: Dorien Goertzen

 • MEVROUW FABER

  Begin jaren tachtig trouwt de stoere trucker Harm met het verlegen plattelandsmeisje Siepie. Dertig jaar later vertelt Harm haar dat hij vrouw wil worden. Dat is slikken voor Siepie. Niet alleen omdat ze haar man dan zal kwijtraken, maar ook omdat ze bang is voor geroddel in hun kleine Friese dorp.

  Regie & scenario: Hjalmar Tim Ilmer, Job Tichelman

 • INSTINCT

  Nicoline, een ervaren gevangenispsychiater, gaat in een tbs-kliniek werken en krijgt daar een verhouding met een serieverkrachter, die ogenschijnlijk klaar lijkt om terug te keren in de maatschappij.

  Regie: Halina Reijn
  Scenario: Esther Gerritsen, Halina Reijn

   

Bij BNNVARA zijn we vóór vooruitgang, vrijheid en verandering, omdat we denken dat het beter kan: open, gelijkwaardig en rechtvaardig. We maken Kassa, 3 op Reis, Pauw, Vroege Vogels, #BOOS, De Nieuws BV, Oogappels en nog vele andere programma’s. Met humor, scherpte en lef willen we taboes doorbreken en feiten boven tafel krijgen. We proberen iets los te maken in de maatschappij en een beweging in gang te zetten.

BNNVARA dag Nederlands Film Festival