Blikverruimers NFF 2018

Vijf bijzondere persoonlijkheden, waaronder een duo, treden voor één avond op als gastprogrammeur. Hun werk, hun achtergronden en hun persoonlijkheden zijn divers, maar delen een eigen kijk op de audiovisuele wereld. En ze hebben nóg wat gemeen, want in het kader van het thema ‘de ontmoeting’ nodigen deze Blikverruimers ook zelf gasten uit. Zo ontmoeten ze (samen met het publiek) de makers die hen inspireerden, en de uitblinkers en de originele geesten binnen hun vakgebied. Uiteraard tonen zij ook (fragmenten van) films, televisieprogramma’s en interactieve producties die voor hen eyeopeners waren.

 • De avond van Yous & Yay

  Vrijdag 28 september

  Niet alleen de blik wordt verruimd, maar ook de oren geopend. Daar zorgt het succesvolle podcastduo Yous & Yay wel voor. Let op: de avond van Yous & Yay is uitverkocht!

  Lees meer
 • De avond van Michiel van Erp

  Zaterdag 29 september

  Michiel van Erp, geroemd als documentarist, verruimde zijn blik met zijn speelfilmdebuut NIEMAND IN DE STAD. Hij onderzoekt met zijn gasten en het publiek hoe je de werkelijkheid op film kunt vangen. Let op: de avond van Michiel van Erp is uitverkocht!

  Lees meer en bestel tickets
 • De avond van Adriaan de Jongh

  Zondag 30 september

  Ontmoet de maker van dé iPad-game van het jaar (Adriaan de Jongh van het gelauwerde zoekspel Hidden Folks), maar ook andere onafhankelijke spelontwerpers.

  Lees meer en bestel tickets
 • De avond van Olga Zuiderhoek

  Maandag 1 oktober

  Met Olga Zuiderhoek kun je lachen. Maar dat bedoelen we serieus, want als gastprogrammeur analyseert ze samen met komieken en filmmakers de Nederlandse (film)humor. Let op: de avond van Olga Zuiderhoek is uitverkocht!

  Lees meer en bestel tickets

Elke Blikverruimer verwelkomt drie tot zeven gasten en een gespreksleider tijdens hun avondprogramma. Ook schuiven alle Blikverruimers aan bij de NFF Talkshow. Het resultaat is vier uiterst gevarieerde festivalavonden die iets te bieden hebben voor iedereen!

Let op: Je kan alleen tickets bestellen met een Mijn NFF account. Op de bestelpagina wordt je doorverwezen naar een inlogpagina waar je je account kunt aanmaken.