Zusjes

Dana Nechushtan, Anna van der Heide Televisiedrama - 2013 - 24 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Jongerenserie over twee zeer van elkaar verschillende opgroeiende zusjes die zich, net op kamers in Amsterdam, met vallen en opstaan los proberen te maken van een uit elkaar vallend gezin.

Negendelige serie over twee opgroeiende zusjes die met en zonder elkaar hun eigen weg zoeken terwijl hun ouders de grip op het leven lijken te verliezen. De bedachtzame Mitzi (18) en de rebelse Eefje (17) haten elkaar en houden van elkaar. Als ze om praktische redenen samen op kamers gaan in Amsterdam lijkt de wereld aan hun voeten te liggen. Maar zo gemakkelijk maak je je niet los van het gezin waarin je bent opgegroeid. Zusjes heb je niet voor het kiezen, je moet het ermee doen.

Credits

Scenario Tamara Bos
Producent(en) Burny Bos
Ruud van der Heyde
Productiebedrijf
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Animatie
Website
Productieland(en)
Nederland