Zo is dat

Elizabeth Rocha Salgado Korte documentaire - 2006 - 30 min.

Andere prijzen

Tuschinski Award Elizabeth Rocha Salgado

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Boer Jan (73) leeft sinds jaar en dag op zijn Groningse boerderij. Deze documentaire geeft een impressie van het leven van deze boer, die door omstandigheden altijd alleen is gebleven en die elke week weer uitkijkt naar de komst van zijn hulp Fokje.

Boer Jan (73) leeft sinds jaar en dag op zijn Groningse boerderij. De documentaire eindexamenfilm geeft een impressie van het leven van deze boer, die door omstandigheden altijd alleen is gebleven. Na het overlijden van zijn moeder heeft hij zijn vader verzorgd. 'Dan blijf je hangen. Zo is dat.' Elke week kijkt hij uit naar de komst van zijn hulp Fokje.

Credits

Productiebedrijf
Camera
Montage
Faye de Wilde
Sound Design
Set geluid
Muziek
Omroep
Productieland(en)
Nederland