Zalig zijn de onwetenden

Muck van Empel Korte film - 2017 - 30 min.
Vanaf 6 jaar
Angst
Geweld
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

In de piste is Lola, assistente van de messenwerper, onverschrokken. Het nieuws over een terreuraanslag doet haar voor het eerst angst ervaren. Een blinde trompettist helpt haar haar vrees onder ogen te zien.

Lola werkt in een circus als assistente van de messenwerper. Het gevaar vliegt haar dagelijks om de oren, maar als het nieuws over een terreuraanslag in Europa haar bubbel binnendringt, begint angst voor het eerst een rol te spelen. Lola weet zich geen houding te geven. Met haar kop in het zand raast ze over alles en iedereen heen. Dan ontmoet ze de blinde trompettist Christiaan en moet ze haar vrees onder ogen zien.


Credits

Productiebedrijf
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Website
Productieland(en)
Nederland