Wilden

Tom van Blommestein Korte film - 2014 - 35 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Drama waarin de jongvolwassen, naar vrijheid hunkerende Joey van zijn eigen feest vertrekt om op pad te gaan met twee vrijbuiters die hem een leven zonder consequenties voorspiegelen.

Joey is een intelligente jongen die in rap tempo afstevent op volwassenheid. Hoewel de maatschappij aan zijn voeten ligt, ervaart de jongeman een enorme leegte en ziet hij de vele mogelijkheden die hem worden geboden vooral angstig tegemoet. Joey verlangt juist naar een vrij en zorgeloos leven. In dit drama bieden vrijbuiters Lucas en Ties hem, nota bene op zijn eigen feestje, de weg naar een consequentieloos bestaan. Lukt het Joey om met deze nieuwe levensstijl de leegte die hij ervaart op te vullen?

Credits

Scenario Philip Rölig
Producent(en) Erik Glijnis
Uitvoerend producent(en)
Hanne Sinninghe
Michelle Hoekstra
Camera
Production Design
Alette van Zwieten
Veerle Koldijk
Roddia Rumahloine
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland