White Spots

Bregtje van der Haak, Richard Vijgen - 2016 - 0 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Hoe zou het zijn om eens níet verbonden te zijn? Transmediaal project waarin diverse kunstenaars hun eigen medium gebruiken om een ontsnappingsroute te bieden aan het digitale bestaan.

Hoe zou het voelen om eens níet verbonden te zijn? Om te kunnen ontsnappen aan alle informatiestromen die ons dagelijks opgedrongen worden? Plekken zonder telefoonverbinding of Wifi worden steeds schaarser. In dit internationale transmediale project, resulterend in een tentoonstelling, fotoboek, app (met een Virtual Reality-mogelijkheid middels een Google Cardboard) en een documentaire, visualiseren verschillende makers de onzichtbare digitale netwerken waarin we leven. Ze bieden ons met feiten en verhalen een ontsnappingsroute aan het digitale bestaan.


Credits

Productiebedrijf
Camera
Mark van der Korput
Pim Hawinkels
Jean Counet
Production Design
Montage
Mark van der Korput
Paul Delput
Milika de Jonge
Omroep
Conceptontwikkeling
Grafische vormgeving
Interface en interaction design
Website
Productieland(en)
Nederland