Wat Is Dan Liefde

Aniëlle Webster Speelfilm - 2019 - 104 min.
Vanaf 12 jaar
Drugs- en alcoholmisbruik
Grof taalgebruik

Gouden Kalf-nominatie

Beste Mannelijke Bijrol Michiel Romeyn

Beste Vrouwelijke Bijrol Aiko BeemsterboerAnneke Blok

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Romantische komedie waarin een idealistische mediator en haar harde tegenpool allebei azen op promotie. Tijdens deze competitie moeten ze hun overtuigingen over liefde, huwelijk en werk bijstellen.

De idealistische, ambitieuze echtscheidingsmediator Cato en de brallerige, nietsontziende advocaat Gijs komen tegenover elkaar te staan in een race om promotie. Ze worden in deze romantische komedie gedwongen samen te werken en dat lijkt rap gedoemd te mislukken. Maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Kun je überhaupt in de liefde geloven als je van echtscheidingen je werk hebt gemaakt?

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Marianne van Hardeveld
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Still fotografie
Productieland(en)
Nederland