Walzer

Rob Lücker Korte film - 2011 - 16 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Drie slopers houden elkaar in de duistere kelders van een oude fabriek argwanend in de gaten. Een expressief gefotografeerde oefening in dreigende suggestie.

Drie ruige slopers houden elkaar in de duistere kelders van een oude fabriek argwanend in de gaten. Een van hen ontdekt achter een muur een geheimzinnig kistje met ogenschijnlijk begerenswaardige inhoud. Hij probeert het voor zichzelf te houden. Experimentele oefening in dreigende suggestie, opgebouwd uit expressief gefotografeerde beelden, grimmige close-ups, snerpende geluiden, vonkenregens en met roet besmeurde gezichten en bezwete lichamen.

Credits

Productiebedrijf
Camera
Production Design
Montage
Govert Janse
Esgo Groenendijk
Sound Design
Daan Hendriks
Durk Kooistra
Ruben de Winther
Geluidsnabewerking
Daan Hendriks
Durk Kooistra
Ruben de Winther
Set geluid
Muziek
Cast
Distributie
Productieland(en)
Nederland