Volgens Robert

Joram Lürsen Televisiedrama - 2013 - 25 min.
Vanaf 6 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Tragikomische serie over de midlifecrisis van een huisarts. Als zijn vrouw hem het huis uit gooit, gaat hij - onzeker maar vrij, gekwetst maar strijdvaardig - zijn demonen te lijf.

Tragikomische serie over Robert, een huisarts die het liefst zijn patiëntendossiers nog met de hand schrijft en hopeloos uit de pas loopt met de geldende mores binnen zijn beroep. Als hij zich raar begint te gedragen gooit zijn vrouw, die vijfentwintig jaar zijn praktijkassistent was, hem zonder pardon het huis uit, stopt rigoureus met haar werk en stuurt manlief naar een psychotherapeut. Eenmaal alleen geeft hij zich over aan een stevige midlifecrisis, met alle bijbehorende clichés.

Credits

Producent(en) Idse Grotenhuis
Productiebedrijf
IDTV Drama
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Research
Ross Fraser
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Warnier Studio
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Website
Productieland(en)
Nederland