Voetzoeker

Max Lunter Korte film - 2015 - 23 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Zeeman Kai probeert in dit tragikomische verhaal met absurdistische inslag noodgedwongen zijn draai aan wal te vinden. Er zijn wat bizarre ontmoetingen voor nodig om hem weer te laten aarden.

Zeeman Kai probeert in dit tragikomische verhaal met absurdistische inslag noodgedwongen zijn draai aan wal te vinden. Zijn plan om bij zijn broer - met wie hij eigenlijk sinds zijn vierde jaar nog een appeltje te schillen heeft - in te trekken, mislukt. Er gaat een reeks aan bizarre ontmoetingen met de nodige leermomenten aan vooraf, voordat Kai de vaste grond onder zijn voeten terugvindt.

Credits

Regie Max Lunter
Scenario Ashar Medina
Producent(en) Jim Bresser
Stefanie van Vonderen