Verloren dochter

Martijn Maria Smits Televisiedrama - 2017 - 41 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Drama waarin een vastgeroest, rouwend Nederlands stel de zorg voor een peuter van een uitgeprocedeerde vluchtelinge op zich neemt. Ze worden geforceerd te communiceren en hun angsten te overwinnen.

Tom en Anneke vieren binnenkort hun zilveren bruiloft, al bestaat er geen echte uitweg uit hun sleetse alledaagsheid en het onuitgesproken verdriet over hun verloren dochter. Dan vertrouwt een jonge, uitgeprocedeerde vluchtelinge Tom haar peuter toe. Tot verbijstering van zijn vrouw, die er niets van wil weten. Toch breekt de komst van het kind het versteende huwelijk open. Een nieuwe toekomst ligt in dit sociaal-maatschappelijke drama voor hen open, waar die voor de moeder van het meisje eindigt.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland