Variété

Roelof van den Bergh Korte film - 2009 - 5 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een korte, metaforische tekenfilm, waarin een mannetje in een variététheater steeds meer mensen uit zijn leven staande probeert te houden op 'Chinese borden', die ronddraaien op lange stokken.

Een korte, metaforische en woordeloze tekenfilm, waarin een cartoonesk mannetje op het podium van een variététheater zijn ouders draaiende moet houden op een 'Chinees bord', bovenop een lange stok. Terwijl het mannetje zienderogen ouder wordt, komen er steeds meer Chinese borden bij met andere mensen uit zijn leven. Een echtgenote, vrienden, collega's, een kind - uiteindelijk zijn het er te veel om draaiende te houden.

Credits

Sound Design
John van Bodegom
Geluidsnabewerking
Muziek
Distributie
Productieland(en)
Nederland