Vandaag is van ons

Joris Noordenbos Korte film - 2015 - 11 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Drama over vriendschap en sterfelijkheid. Als één van drie jonge vrienden ongeneeslijk ziek blijkt te zijn, bezoekt het trio een slachthuis om grip op de angstige situatie te krijgen.

Drama over vriendschap, sterfelijkheid en verlies. Drie beste vrienden worden voor het eerst in hun jonge bestaan geconfronteerd met de dood als een van hen ongeneeslijk ziek blijkt te zijn. In een poging grip te krijgen op diens naderende dood en de angstige situatie, besluit een van de jongens een bezoek aan een slachthuis te organiseren. Ter plaatse groeit wat een speels en spontaan avontuur had moeten worden, uit tot een volwassen zoektocht naar wezenlijke antwoorden.

Credits

Scenario Elisabeth Lodeizen
Producent(en) Elisabeth Lodeizen
Productiebedrijf
E.L. Creative Writing
Coproducent(en)
Icara Kraidy
Uitvoerend producent(en)
Elisabeth Lodeizen
Icara Kraidy
Camera
Production Design
Saskia Pamboer
Montage
Linda Florians
Kostuumontwerp
Joost van Gimbel
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Auke de Vries
Koen Hesselink
Martijn van Kuilenburg
Muziek
Cast
Still fotografie
Website
Productieland(en)
Nederland