Van God Los - Zwarte dagen

André van Duren Televisiedrama - 2012 - 50 min.
Vanaf 12 jaar
Drugs- en alcoholmisbruik
Angst
Geweld
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Misdaaddrama over Kamiel, die na de dood van zijn vader verwacht dat zijn moeder een lange rouwperiode in acht zal nemen. Wanneer ze al snel weer flirt met andere mannen, besluit hij in te grijpen.

Als zijn vader komt te overlijden verwacht Kamiel dat zijn moeder Coby een lange rouwperiode in acht zal nemen. Tot zijn grote verbazing en afschuw heeft ze echter al snel weer interesse in andere mannen. Kamiel, die als kersvers ‘hoofd’ van de familie worstelt met het voortzetten van de zaak van z’n pa, vindt dat hij ook in moet grijpen in het liefdesleven van zijn moeder. Zelfstandig deel van een dramaserie, geïnspireerd op waargebeurde misdrijven.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Mark Fürstner
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Tanya Fallenius
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland