Van God Los: Unlike

Tomas Kaan Televisiedrama - 2017 - 50 min.
Seks
Vanaf 12 jaar
Drugs- en alcoholmisbruik
Angst
Geweld
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Misdaaddrama waarin de ooit zo hechte vriendschap tussen twee tienermeiden strandt vanwege een nieuw vriendje. Wanneer de één de ander dood wenst, is een derde tiener bereid dat klusje te klaren.

Als zijn ouders op vakantie zijn is de zonderlinge Shan (15) een week alleen thuis met zijn zusje. Het is ook de week waarin de vriendschap tussen zijn schoolgenoten Debby en Yindee uit elkaar barst, omdat Yindee de nieuwe vriend van Debby op Facebook zwartmaakt. Dat valt zo slecht bij Debby, dat ze Yindee in een opwelling dood wenst. Shan blijkt bereid die wens uit te voeren. Hij kondigt de moord alvast online aan, maar niemand neemt dat bericht serieus.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Creative Producer
Uitvoerend producent(en)
Coproductiebedrijf
Research
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland