Van God Los: Stormram

Arne Toonen Televisiedrama - 2017 - 50 min.
Seks
Vanaf 12 jaar
Drugs- en alcoholmisbruik
Angst
Geweld
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Monica kan niet verkroppen dat de vader van haar kind haar dumpte. Ze krijgt een vriend zover dat die met een maat de ex thuis flink onder handen neemt. Gealarmeerde wijkagenten wachten met binnenvallen.

Monica kan niet verkroppen dat Sven, de vader van haar kind, haar heeft gedumpt. Ze krijgt Dennis, een verliefde vriend, zover dat hij samen met een maat Svens huis binnendringt om hem hardhandig een lesje te leren. Gealarmeerde wijkagenten durven uit angst voor buitensporig geweld het huis niet binnen te vallen. Het wachten is op de komst van een gespecialiseerd politieteam, terwijl Sven binnen voor zijn leven vecht.


Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Creative Producer
Uitvoerend producent(en)
Coproductiebedrijf
Research
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Still fotografie
Productieland(en)
Nederland