Van God Los: Kerstkado

Giancarlo Sanchez, Urszula Antoniak Televisiedrama - 2017 - 48 min.
Seks
Vanaf 12 jaar
Drugs- en alcoholmisbruik
Angst
Geweld
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Nadat Karins Turkse vakantieliefde bij haar introk, is hun sprookje uitgelopen in een neerwaartse spiraal van afhankelijkheid en manipulatie. Misdaaddrama waarin elkaar loslaten lastig blijkt.

Karins Turkse vakantieliefde Musa woont sinds enkele maanden bij haar in Nederland. Maar haar liefdessprookje blijkt een neerwaartse spiraal van afhankelijkheid en manipulaties. Karin is ondanks alles nog steeds verliefd. Musa wil wel weg, maar kan nergens heen. Hoewel Karin als agente conflicten in de buurt op vreedzame manier weet op te lossen, kan ze haar eigen problemen niet de baas.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Creative Producer
Uitvoerend producent(en)
Coproductiebedrijf
Research
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Still fotografie
Productieland(en)
Nederland