Van God Los - Kat in het nauw

Erik de Bruyn Televisiedrama - 2012 - 50 min.
Seks
Vanaf 12 jaar
Drugs- en alcoholmisbruik
Angst
Geweld
Discriminatie
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Misdaaddrama over Kat, een tiener die na een jeugd van ellende weer in zeven sloten tegelijk dreigt te lopen. Haar stiefouders doen hun best om haar te beschermen, maar Kat is heel opstandig.

Kat dreigt na een ingewikkelde jeugd weer in zeven sloten tegelijk te lopen, maar haar stiefouders proberen haar te beschermen. Ze mag niet meer omgaan met haar louche vriendje. De opstandige Kat besluit dat ze volwassen genoeg is om haar eigen keuzes te maken en ze vertrekt. Op zoek naar een eigen woning en een baantje ontmoet ze de indrukwekkende kroegbaas Nic. Zelfstandig deel van een dramaserie, geïnspireerd op waargebeurde misdrijven.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Mark Fürstner
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland