Valentino

Remy van Heugten Speelfilm - 2013 - 89 min.
Vanaf 6 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Komedie over een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper die hoopt te trouwen met de dochter van zijn baas. Maar wat verbergt deze snelle jongen eigenlijk voor zijn toekomstige schoonfamilie?

Valentino’s leven gaat van een leien dakje: hij is een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper en heeft verkering met de dochter van zijn baas. Hij staat daarnaast op het punt promotie te maken en hoopt binnenkort met zijn grote liefde te trouwen. Een precaire familiekwestie die Valentino liever geheim houdt, gooit roet in het eten. Hij dreigt zijn gedroomde promotie mis te lopen en zijn vriendin begint te twijfelen aan zijn liefde. Wat probeert deze snelle jongen eigenlijk te verbergen?

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Dries Phlypo
Coen Michielsen
Frank Groenveld
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
David Vranken
Set geluid
Dirk Bombey
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Still fotografie
Website
Productieland(en)
Nederland