Vakkenvullers

Michael Middelkoop Televisiedrama - 2018 - 7 min.
Vanaf 9 jaar
Angst
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Alle onzekerheden, culturen, hormonen en brutaliteit samengeraapt op de plek waar volwassenheid begint: je eerste bijbaan in een supermarkt. Vakken vullen dus, in de Landsuper.

In de fictieve supermarkt Landsuper is iedereen gelijk, wordt keihard gewerkt (of in ieder geval gedaan alsof), brengt iedereen zijn eigen game en wordt altijd iemand genakt. Dat de populaire webcomedy natuurgetrouw overkomt, mag geen verrassing zijn: zowel de makers als de cast hebben zelf ervaring als vakkenvuller. De serie volgt vijf jonge employé's én hun baas, de manager die zich boos maakt als hij vermoedt dat de jonge werknemers iets gestolen hebben, maar tegelijkertijd pretendeert alsof ze beste maatjes zijn.

Credits

Scenario Manju Reimer
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Tom Bakker
Production Design
Desiree Brands
Montage
Kostuumontwerp
Mika Guasp
Set geluid
Cast
Oussama Ahammoud
Jahmil Dapaloe
Carre Albers
Oscar Aerts
Titia Hoogendoorn
Mingus Claessen
Zoe-Jadha Kluivert
Jard Struik
Marianne Schaasberg-Schreuder
Monique Wilsterman
Omroep
Productieland(en)
Nederland