Vakkenvullers - seizoen 2

Michael Middelkoop Televisiedrama - 2019 - 9 min.
Vanaf 9 jaar
Angst
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Alle onzekerheden, culturen, hormonen en brutaliteit samengeraapt op de plek waar volwassenheid begint: je eerste bijbaan in een supermarkt. Vakken vullen dus, in de Landsuper.

In de fictieve supermarkt Landsuper is iedereen gelijk, wordt keihard gewerkt (of in ieder geval gedaan alsof), brengt iedereen zijn eigen game en wordt altijd iemand genakt. Dat de populaire webcomedy natuurgetrouw overkomt, is geen wonder: zowel de makers als de cast hebben zelf ervaring als vakkenvuller. Ook in dit tweede seizoen volgen we vijf jonge werknemers én hun baas. Tussen het spiegelen door werkt Darryl aan zijn doorbraak bij het grote publiek, en wil filiaalmanager Ruut nog steeds niets liever dan 'levelen' met zijn collega’s.

Credits

Scenario Manju Reimer
Paul de Vrijer
Jard Struik
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Cor Booy
Tom Bakker
Production Design
Stijn Severijn
Odette Visser
Montage
Kostuumontwerp
Mika Guasp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Cast
Oussama Ahammoud
Jahmil Dapaloe
Carre Albers
Oscar Aerts
Titia Hoogendoorn
Mingus Claessen
Zoe-Jadha Kluivert
Omroep
Productieland(en)
Nederland