Vakantie in eigen land

Hanro Smitsman Televisiedrama - 2010 - 90 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Saskia en haar ouders hebben een schijnbaar ideaal rijkeluisleven, maar als schulden niet meer betaald kunnen worden, moeten ze onderduiken. Ze vluchten naar een oude camping, naast een Sintifamilie.

Saskia en haar ouders hebben oppervlakkig gezien een ideaal rijkeluisleventje, maar wanneer de schulden niet meer betaald kunnen worden, moeten ze vluchten. Een luxueuze vakantie wordt ingeruild voor een hutje op een vervallen camping, tegenover een Sintifamilie. Vooroordelen borrelen over en weer op als de kids van de verschillende families bevriend raken. Na Skin, De Punt en De laatste reis van Meneer van Leeuwen Smitsmans vierde Telefilm.


Credits

Scenario Rob Bloemkolk
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Alexander Djeranian
Camera
Production Design
Montage
Michelle Hofman
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland