Uw mening graag

Heddy Honigmann Korte film - 1989 - 13 min.

Gouden Kalf-winnaar

Speciale Juryprijs Anneke Blok

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een jonge vrouw doet wanhopige pogingen om in de smaak te vallen bij haar grote liefde. Haar verleidingsmanouevres lijken echter weinig soelaas te bieden. Speciale Juryprijs voor Anneke Blok.

Korte humoristische film over verliefdheid en aantrekkingskracht. De jonge vrouw Bonni doet wanhopige pogingen om in de smaak te vallen bij haar grote liefde Willem. Ze probeert het eerst met virtuoos pianospel, daarna met haar lichaam en vervolgens met haar kookkunsten. Haar verleidingsmanoeuvres lijken echter weinig soelaas te bieden. Scheelt er iets aan haar? Anneke Blok won voor haar rol als de jonge vrouw de Speciale Juryprijs op de Nederlandse Filmdagen in 1989.

Credits

Scenario Heddy Honigmann
Producent(en) Rolf Orthel
Productiebedrijf
Camera
Production Design
Serge van Opzeeland
Ruben Schwartz
Montage
Mixage
Piotr van Dijk
Jan van Sandwijk
Set geluid
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland