Until the Quiet Comes

Yaron Cohen Korte documentaire - 2015 - 25 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Documentaire over de hoogbejaarde, maar veerkrachtige Torro die samen met zijn neef en diens vrouw probeert te overleven in een vervallen huisje in Georgië. Tragiek, humor en wodka wisselen elkaar af.

De 87-jarige Torro vluchtte tijdens de oorlog in de jaren negentig van Abchazië naar Georgië. Daar woont hij nu in een vervallen huis, samen met zijn neef en diens vrouw. Ze zijn vanwege gebrek aan eten, geld en warmte tot elkaar veroordeeld. Ondanks Torro’s veerkracht begint de situatie zijn tol te eisen. Tragiek, humor en wodka wisselen elkaar af in deze documentaire over levenskracht en vergankelijkheid.

Credits

Producent(en) Randy Vermeulen
Lara Nuberg
Productiebedrijf Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Vossen Films
Research
Yaron Cohen
Aart Murray
Camera
Juul Thielen
Montage
Efin de Landmeter
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Website
Productieland(en)
Nederland