Unspoken

Fien Troch Speelfilm - 2008 - 97 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

De veertienjarige dochter van Lukas en Grace verdween vijf jaar geleden spoorloos. Het lijkt erop dat het echtpaar de draad van het leven weer opgepakt heeft. Op een dag verdwijnt ook Lukas.

De veertienjarige dochter van Lukas en Grace verdween vijf jaar geleden spoorloos. Al die tijd hebben ze het nooit over haar gehad, maar het lijkt erop dat het echtpaar de draad van het leven weer opgepakt heeft. Dan komen er signalen dat Lisa weer in hun leven opduikt en blijken de ouders zo van elkaar vervreemd te zijn dat ze dat niet kunnen delen. Op een dag verdwijnt ook Lukas spoorloos.

Credits

Regie Fien Troch
Scenario Fien Troch
Producent(en) Antonino Lombardo
Productiebedrijf
Prime Time
Versus
Coproducent(en)
Camera
Production Design
François Lefebvre
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Mixage
Luc Thomas
Set geluid
Frank Struys
Muziek
Cast
Distributie
Website
Productieland(en)
België