Undercover

Boris Paval Conen Televisiedrama - 2015 - 87 min.
Vanaf 12 jaar
Drugs- en alcoholmisbruik
Angst
Geweld

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Televisiedrama over een Turks-Nederlandse politieagente die undercover gaat in een operatie om een Turkse drugsbende te ontmaskeren. Intussen probeert ze een familieconflict op te lossen.

Televisiedrama over de Turks-Nederlandse politieagente Nurgül, die een undercoveropdracht krijgt. Ze moet infiltreren in een Turks restaurant waarvan de eigenaar wordt verdacht van cocaïnesmokkel. Het doel is om een Turkse drugsbende te ontmaskeren. Intussen probeert Nurgül haar ouders te verzoenen met haar oudere broer Gokhan, waar ze na een ernstig conflict twintig jaar lang geen contact mee hadden. Als ze undercover als drugskoerier naar Turkije wordt gestuurd, komt ze erachter waarom juist zij voor deze opdracht werd uitgekozen.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Dennis Kleyn
Violette Kleyn
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland