Ultrakort - Bird of Prey

Jelle Brunt, David de Rooij Korte film - 2015 - 2 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Onder de brandende woestijnzon bereiden twee desperado's zich voor op een duel. Een hongerige gier kijkt likkebaardend toe, maar had de verrassende ontknoping van deze animatiefilm toch niet voorzien.

In een desolate woestijn bereiden twee desperado's zich onder de brandende zon voor op een duel in klassieke westernstijl. Inzet is een tas met waardevolle inhoud. Ogen loeren, zweetdruppels parelen. Wie zal het snelste schieten? Terwijl zelfs het beeldkader van deze animatiefilm onder de spanning dreigt te bezwijken, kijkt boven in een kale boom een hongerige gier likkebaardend toe.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Sound Design
Muziek
Distributie
Animatie
Productieland(en)
Nederland