Ultrakort - Bingo!

Patrick Schoenmaker Korte film - 2015 - 2 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

In een vreugdeloos verzorgingshuis is de bingo-avond het enige lichtpuntje voor de bejaarde Gerda. Wanneer het laatste bingoballetje plots verdwijnt, begint ze in deze animatiefilm aan een bizarre speurtocht.

Het verzorgingshuis Avondrood is een treurig eindstation. De bingo-avond is het enige lichtpuntje voor de kwieke bejaarde Gerda. Nog één vakje heeft ze open op haar kaart. Als dan het laatste bingoballetje onverwacht verdwijnt, begint ze een absurde zoektocht. Alsof haar leven ervan afhangt gaat ze in deze animatiefilm tot het uiterste om de bingo-uitslag boven water te krijgen.

Credits

Productiebedrijf
Breinmonster animation productions
Production Design
Montage
Sound Design
Muziek
Distributie
Animatie
Productieland(en)
Nederland