Tussenstop

Jan van Gorkum Korte film - 2011 - 16 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Automobilist raakt in gewetensnood wanneer hij tijdens een korte pauze hoort hoe in het toiletblok een man een vrouw aftuigt op de dames-wc. Ingrijpen of niet? Naar kort verhaal van horrorauteur Stephen King.

Gebaseerd op het korte verhaal Rest Stop van horrorauteur Stephen King. Een vermoeide automobilist komt in gewetensnood wanneer hij ’s avonds laat tijdens een korte pauze langs de snelweg in het toiletblok hoort hoe een vrouw wordt afgetuigd op de dames-wc. Het angstzweet breekt de toevallige passant uit, die niet weet wat te doen. Ingrijpen, de politie bellen, weggaan? Hij krijgt een idee.


Credits

Scenario Jan van Gorkum
Producent(en) Jan van Gorkum
Productiebedrijf
Camera
Koen van den Bogaart
Production Design
Timo Hensen
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Lukas Morawski
Visual Effects
Les Lahumeten
Marijn Eken
Muziek
Cast
Website
Productieland(en)
Nederland