The Tulse Luper Suitcases: Antwerp

Peter Greenaway Speelfilm - 2003 - 120 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Onderdeel van omvangrijk multimediaproject met een internationale cast en crew. Tulse Luper is een (fictieve) persoon, geboren in 1911 en verdwenen in 1989. Jack Wouterse speelt een stationschef.

The Tulse Luper Suitcases: Antwerp is onderdeel van Peter Greenaway's omvangrijke multimediaproject, The Tulse Luper Suitcases. Tulse Luper is een (fictieve) persoon, geboren in 1911 en verdwenen in 1989, die in de film door twee verschillende acteurs wordt gespeeld - soms tegelijkertijd. Met een internationale cast en crew construeerde Greenaway een gecompliceerd verhaal. Jack Wouterse speelt een stationschef.

Credits

Scenario Peter Greenaway
Producent(en) Kees Kasander
Productiebedrijf
Kasander Film
Camera
Montage
Elmer Leupen
Chris Wyatt
Set geluid
Janos Köporosky
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland