The story of John Mule

Orly Nurany Korte film - 2011 - 32 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

De professionele belangstelling van regisseur John Mule voor zijn actrice slaat, naarmate zijn filmproject vordert, om in obsessie. Langzaam vervaagt de grens tussen spel en werkelijkheid.

De gewaardeerde regisseur John Mule is bezig met een nieuw project. De audities aan het begin van de in zwart-wit geschoten film - in het donker, met alleen de actrices in beeld - leveren zijn nieuwe muze op: Merry. Al snel blijkt dat zijn professionele belangstelling voor haar omslaat in obsessie. De film schakelt tussen de set en Mules leven daarbuiten, waarin Merry een steeds grotere rol speelt. Naarmate de film vordert vervaagt de grens tussen spel en werkelijkheid.

Credits

Scenario Orly Nurany
Producent(en) Sander Verdonk
Productiebedrijf
LEV Pictures
Camera
Production Design
Seabert Deuling
Montage
Sound Design
Melcher Meirmans
Hein Sassen
Set geluid
Cast
Productieland(en)
Nederland