The Page's Wing

Federico Campanale Korte film - 2012 - 11 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Filmgedicht waarin een vrouw in een bibliotheek alle boeken laat vallen. Ze blijven echter in de lucht hangen alsof de zwaartekracht is opgeheven. Een bijzondere informatieoverdracht volgt.

In een oneindige bibliotheek verzamelt een vrouw boeken, die ze, al wankelend op de ladder in haar armen opstapelt. Ze verliest haar evenwicht en laat alles vallen. De boeken storten echter niet direct omlaag: ze blijven in de lucht hangen alsof de zwaartekracht is opgeheven. Een bijzondere ontmoeting met haar dubbelganger volgt en mysterieuze informatie lijkt hier in een flits van een seconde overgedragen te worden.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Katja Sokolova
Camera
Ben Geraerts
Montage
Sound Design
Visual Effects
Muziek
Cast
Distributie
Productieland(en)
Nederland