The Opposites - Laatste Keer

Sam de Jong Korte film - 2013 - 4 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Videoclip van The Opposites waarin drie hardwerkende jongemannen nog één keer ruig gaan stappen om het af te leren. Ze ruilen dagelijkse verantwoordelijkheden in voor zuipen, seks en knokken.

In deze videoclip van het Nederlandse rapduo The Opposites willen drie jongemannen nog een laatste keer ruig gaan stappen om het af te leren. Voor even willen ze de verantwoordelijkheden van overdag en thuis ontlopen. Al snel komt het trio terecht in een roerige mix van verliefdheid, zuipen, seks en knokken. Hun nachtelijke climax wordt versneden met heftige beelden van het slachthuis waar één van hen zijn dagelijks brood verdient.

Credits

Producent(en) Roel Oude Nijhuis
Productiebedrijf HALAL
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Muziek
Productieland(en)
Nederland