The Hornhunter

Noël Loozen Korte film - 2014 - 15 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Noël zoekt een vriendinnetje. Maar hoe, zo vraagt hij zich af, maak je je zichtbaar voor het andere geslacht? Online treft hij een groep opmerkelijke mannen die hem met de lokroep kunnen helpen.

Noël zoekt een vriendinnetje. Maar hoe, zo vraagt hij zich af, maak je je zichtbaar voor het andere geslacht? Online stuit hij opThe Human Birds: mannen die scheepshoorns op de daken van hun auto’s monteren en er op desolate terreinen lustig op los toeteren. Noël beseft dat ook hij zo'n hoorn moet hebben. Via e-mail raakt hij in contact met de meester in het vak: The Hornhunter.

Credits

Scenario Noël Loozen
Producent(en) Noël Loozen
Productiebedrijf
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Roelien Hendriks
Camera
Montage
Erik Verhulst
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland, Frankrijk, België