The Gas Station

Jos Stelling Korte film - 2000 - 28 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Korte humoristische film zonder dialoog uit de Duitse serie Erotic Tales. Een man veroorzaakt in een file een lichte botsing. De vrouw tegen wie hij opbotst reageert zich af op zijn auto. De man pikt dat niet en volgt haar. Met alle gevolgen van dien.

Tweede van drie door Jos Stelling geregisseerde delen uit de Duitse erotische reeks Erotic Tales. Met de Belgische acteur Gene Bervoets als centrale figuur. In de humoristische film The Gas Station veroorzaakt een man in een file een lichte botsing. Ellen ten Damme speelt een vrouw tegen wie hij opbotst en die zich vervolgens afreageert op zijn auto. De man laat dat niet op zich zitten en volgt haar naar een benzinestation. Met alle gevolgen van dien.

Credits

Scenario Jos Stelling
Producent(en) Regina Ziegler
Productiebedrijf
Camera
Production Design
Gert Brinkers
Montage
Mixage
Wim Post
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland, Duitsland