The Fish, Man and Monster

Nik ter Beek Korte film - 2018 - 4 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Korte animatiefilm, waarin een hongerige visser op zijn schip in de wolken wanhopig vliegende vissen probeert te vangen. De komst van een monstervis die al even hongerig blijkt, biedt uitkomst.

Hoog tussen de wolken vliegt een schip, bestuurd door een hongerige man in visserstenue. Hij probeert met zijn laatste krachten vliegende vissen in zijn netten te vangen. Tevergeefs. Tot een al even hongerige monstervis aan boord komt. In deze korte animatiefilm, vervaardigd in diverse stijlen, vormen de man en de monstervis een gelegenheidsduo om zo eindelijk hun honger te stillen.

Credits

Producent(en) Nik ter Beek
Sound Design
Muziek
Cast
Animatie
Productieland(en)
Nederland