Teledoc Campus - Met alles wat er is

Eva Sjerps Korte documentaire - 2017 - 25 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Documentaire volgt mensen die via dans hun leven met Parkinson naar hun hand proberen te zetten. Te midden van professionele balletdansers (her)ontdekken ze hun kracht.

Documentaire waarin drie mensen worden gevolgd die via dans hun leven met Parkinson weer naar hun hand proberen te zetten. Elke donderdag komen zij samen in het gebouw van het Rotterdamse Scapino Ballet, onder de noemer Dance for Health. Hoewel hun ziekte gepaard gaat met fysieke en mentale uitdagingen, (her)ontdekken ze te midden van professionele balletdansers hun kracht en levensvreugde. Een visuele verkenning van de universele worsteling om ten volle te leven met alle obstakels die er zijn.


Credits

Regie Eva Sjerps
Productiebedrijf Interakt
Uitvoerend producent(en)
Camera
Montage
Geluidsnabewerking
Set geluid
Website
Productieland(en)
Nederland