Teledoc Campus - Huidhonger

Lieza Röben Korte documentaire - 2019 - 23 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een simpele aanraking kan een waaier aan emoties oproepen die liggen opgeslagen in de huid. Maar wat te doen als die aanraking er niet is en het verlangen naar fysiek contact onvervuld blijft?

De behoefte aan fysiek contact is in mensen verankerd; een simpele aanraking kan een waaier aan emoties oproepen die liggen opgeslagen in de huid. De intiem en letterlijk dicht op de huid gefilmde documentaire portretteert mannen en vrouwen die door verschillende oorzaken een gebrek aan aanraking (hebben) ervaren, met soms een hevig verlangen tot gevolg. Door hun huid een stem te geven, wordt uitdrukking gegeven aan het gemis, en de impact van een aanraking wanneer de behoefte aan lichaamscontact wordt gestild. 

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Omroep
Productieland(en)
Nederland