Teledoc Campus - Deze zomer is van mij

Marinka de Jongh Korte documentaire - 2016 - 40 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Observerende documentaire over Joep, Anouska en Ciska, drie jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking die de grenzen van hun zelfstandigheid opzoeken tijdens een groepsreis naar de Costa Brava.

Joep, Anouska en Ciska gaan op een begeleide jongerenreis naar het zonnige feestoord Blanes. Ze hebben een licht verstandelijke beperking en vinden het spannend om voor het eerst zonder ouders op vakantie te gaan. Maar eenmaal in Spanje aangekomen ervaren ze een vrijheid die ze thuis niet hebben. Zo probeert Joep voor het eerst van zijn leven een shotje, daagt Ciska zichzelf uit om losser te worden en hangt de liefde in de lucht. Maar hoe ga je eigenlijk om met al die volwassen gevoelens als je weet dat er duidelijke grenzen zijn aan wat je kunt en mag?

Credits

Producent(en) Randy Vermeulen
Anna Beerstra
Productiebedrijf Vossenfilms
Uitvoerend producent(en)
Anna Beerstra
Camera
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Omroep
Productieland(en)
Nederland