Teledoc Campus - Becky Bulldozer

Steffie Storms Korte documentaire - 2018 - 27 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Egodocumentaire van Steffie Storms, die tijdens de keiharde sport Roller Derby in haar alter ego ‘Becky Bulldozer’ verandert. Lukt het haar om zo haar angsten en onzekerheden te overwinnen?

Steffie kampt met faalangst en wordt achtervolgd door kritische stemmen in haar hoofd. Nadat een burn-out haar velde, begon ze aan de sport Roller Derby. Met de Roller Derby-transformatie naar ‘Becky Bulldozer’, haar keiharde alter ego, wordt Steffie een andere vrouw. In de kleedkamer bespreekt ze met teamgenoten alle belangrijke levenskwesties: mannen, lichamelijke onzekerheden, werkstress, baby’s en het beste wasmiddel voor die gruwelijk stinkende polsbeschermers. Een openhartige documentaire over het terugwinnen van je kracht en zelfvertrouwen.

Credits

Producent(en) Frank van Osch
Productiebedrijf Van Osch Films
Uitvoerend producent(en)
Camera
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Omroep
Voice-over
Productieland(en)
Nederland