Teledoc Campus - Alleen op de wereld

Iris Grob Korte documentaire - 2019 - 23 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Anna en Kjeld zoeken ieder op hun eigen manier naar een invulling van het leven en naar iets wat ze kunnen achterlaten. Maar zit de zin van het leven in antwoorden, of juist in het vragen?

We staan op, gaan naar ons werk, eten en gaan naar bed. Draait het leven om dagelijkse rituelen of is er een diepere, ondoorgrondelijke betekenis? Kjeld woont omringd door de natuur in zijn kleine huisje en wordt binnenkort vader. Hij zoekt voldoening in een simpel leven. Anna is een jonge kunstenaar en zoekt naar antwoorden in haar poëzie en muziek. Zo proberen ze allebei het schijnbaar zinloze leven toch zin te geven. Hoe moeten wij leven als er nergens antwoorden te vinden zijn?

Credits

Regie Iris Grob
Producent(en) Maarten Kuit
Productiebedrijf Hazazah Pictures
Uitvoerend producent(en)
Sam Godfried
Eindredactie
Camera
Jean Counet
Adrián Vilas
Montage
Sound Design
Set geluid
Mark Thur
Tessa Fransen
Kleurcorrectie
Muziek
Zeeger de Vos
Zeger de Vos
Omroep
Grafische vormgeving
Studio Daoudi
Productieland(en)
Nederland