Tabee

Jotte den Dulk Korte documentaire - 2016 - 21 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Portret van Jacques Claessen die afscheid neemt van zijn bedrijf, een boerencamping met caravanstalling, gehuisvest in de oude boerderij van de ouders van zijn vrouw.

Portret van Jacques die afscheid neemt van zijn bedrijf, een boerencamping met caravanstalling, dat is gehuisvest bij zijn woonhuis, de oude boerderij van de ouders van zijn vrouw op het Limburgse platteland. De nieuwe eigenaren zijn van plan er een kleinschalige zorginstelling te huisvesten, met behoud van de camping. Jacques' verstand zegt dat hij er goed aan heeft gedaan, maar zijn gevoel zegt iets anders.

Credits

Producent(en) Jotte den Dulk
Productiebedrijf Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jotte den Dulk
Uitvoerend producent(en)
Karin Kooijman
Nanouk Wouters
Camera
Ernst Herstel
Joost van Herwijnen
Antonio Martinez Urbina
Montage
Chiel Verbakel
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Sam Huisman
Mark Thur
Leleane Lindenaar
Lotte Konijn
Jesse Tuenter
Muziek
Website
Productieland(en)
Nederland