Sweet Love

Albert Jan van Rees Korte film - 2012 - 25 min.
Alle leeftijden

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Muzikale jeugdfilm over geluk en onoverwinnelijke liefde, waarin alle rollen worden gespeeld door kinderen; van de kamermeisjes en de burgemeester tot de bulldozerbestuurder.

Er is een stad waar alle snoep in handen is van één man: de patserige Ralf Kwist. Terwijl hij met zijn rijke vrienden leeft op een berg van lekkernijen moet de club rond arbeider Ouwe Olle op een houtje bijten. Maar de groep leeft toch heel gelukkig in een oude fabriek. Wanneer Kwists vrouw valt voor fabrieksjongen Saba barst de strijd tussen de snoepbezitter - die al tijden op het fabrieksterrein aast - en Ouwe Olle pas goed los. Alle rollen in deze muzikale jeugdfilm worden gespeeld door kinderen; van de burgemeester tot de bulldozerbestuurder.

Credits

Producent(en) Floor Onrust
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Sophie Challa
Camera
Menno Mans (NSC)
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
WarnierPosta
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Choreografie
Productieland(en)
Nederland