Still

Tim Leyendekker Korte film - 2006 - 5 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

1989: twee tienerjongens maken hun eerste afspraak via een telefonische dating-lijn. Een korte film over verlangen en herinnering.

Het is 1989: twee tienerjongens maken hun eerste afspraak via een telefonische dating-lijn. Een korte film over verlangen en herinnering. Voor deze korte film ging de maker terug naar de plaats waar hij zijn eerste seksuele ontmoeting beleefde. Het telefoongesprek op de soundtrack is gebaseerd op dagboeknotities die Leyendekker zestien jaar geleden schreef. De acteurs hebben dezelfde leeftijd als de maker en zijn partner destijds hadden.

Credits

Scenario Tim Leyendekker
Producent(en) Tim Leyendekker
Productiebedrijf
Camera
Set geluid
Cast
Distributie
Productieland(en)
Nederland